Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιχειρηματικός Κόμβος (EU Business Hub) της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ιαπωνίας και Δημοκρατίας της Κορέας

Ο «Επιχειρηματικός Κόμβος» (EU Business Hub) της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ιαπωνίας και Δημοκρατίας της Κορέας αποτελεί ένα χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την παρουσία και προβολή των εταιρειών της που δραστηριοποιούνται στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση και στους τομείς της υγείας.

Ειδικότερα για την Ιαπωνία το πρόγραμμα εστιάζει στην προώθηση των επιχειρήσεων της ΕΕ στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, ενώ για τη Δημοκρατία της Κορέας και στους τρεις τομείς.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για να είναι επιλέξιμες για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Τα επόμενα 4 χρόνια, το πρόγραμμα θα οργανώσει 10 επιχειρηματικές αποστολές στην Ιαπωνία και 10 στη Δημοκρατία της Κορέας, με κάθε επιχειρηματική αποστολή να επιτρέπει σε μια ομάδα 50 καινοτόμων εταιρειών της ΕΕ να επωφεληθούν από εκτενή επιχειρηματική καθοδήγηση.

Οι επιχειρήσεις, με αποδεδειγμένο ιστορικό διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, μπορούν να συμμετάσχουν έως και σε 3 επιχειρηματικές αποστολές και στις δύο χώρες-στόχους, με μέγιστο αριθμό δύο αποστολών στην ίδια χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες- επ’ ευκαιρία μεγάλων εκδηλώσεων στις χώρες αυτές και διάρκεια 5 ημερών. Συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα δοθεί επιδότηση μέχρι 1000 ευρώ για κάλυψη του 80% της διαμονής εκπροσώπου τους και μέχρι 1000 ευρώ για κάλυψη του 80% των δαπανών προβολής και προώθησης, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύπτονται αποκλειστικά από την επιχείρηση.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων Ελληνικών επιχειρήσεων των τριών αυτών κλάδων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή (online) συνάντηση την 16/7/2024 και ώρες 11.00-12.30. Η εγγραφή των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο webinar θα γίνεται μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις επιλογής-συμμετοχής απευθυνθείτε στο σύνδεσμο: Connecting EU Companies w Japan and The Republic of Korea | EU Business Hub.

Αρμόδιος από πλευράς της ΚΕΕΕ για επιπρόσθετες πληροφορίες ο κ. Γιώργος Ασωνίτης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: asonitis@uhc.gr.

Προηγούμενο ΟΕΥ Ζάγκρεπ: Δελτίο οικονομικής & επιχειρηματικής επικαιρότητας, Τεύχος 4/2024

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας