Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Παρουσιάστηκαν οι Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες μέσω του ιστότοπου του Επιμελητηρίου Πιερίας -www.champier.gr-

Οι εφαρμογές του «Online Συμβούλου του Επιχειρηματία» και της «Ηλεκτρονικής Αγοράς για τα προϊόντα της Πιερίας» παρουσιάστηκαν στα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Γ.Γ. του ΕΒΕ Νίκος Ασαρίδης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας και μέλος του ΔΣ Γιώργος Τσαλός και επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου. Τις νέες ηλεκτρονικές παροχές ανέλυσε στα μέλη ο Υπεύθυνος μάρκετινγκ της Knowledge Broadband Services Παύλος Μεγαλοβασίλης.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τονίζοντας ότι «το Επιμελητήριο Πιερίας προχωρά ακόμη ένα βήμα και προσφέρει εντελώς δωρεάν για όλα του τα μέλη προηγμένες και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες σε μια προσπάθεια να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα και αγορά. Οι νέες εφαρμογές, αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου «πακέτου» παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο, που προσφέρει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων και εμπορευμάτων της Πιερίας τη δυνατότητα να προβάλλονται και να προωθούνται τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που θα λειτουργεί εντός της δικτυακής πύλης του Επιμελητηρίου Πιερίας www.champier.gr, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες τεχνολογικές υποδομές».

Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες

Στόχος της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις ΜΜΕ με δημιουργία εξειδικευμένου προσωπικού περιεχομένου και ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας προσβλέποντας α) στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, β) στη μείωση της γραφειοκρατίας και γ) στην επιχειρηματική εξωστρέφεια.

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται από εξειδικευμένους συμβούλους (όπως το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών) με απλό, εύληπτο και καινοτόμο τρόπο μέσω διαδικτύου, από το Portal του Επιμελητηρίου Πιερίας (https://www.champier.gr/), προσδίδοντας σ’ αυτό κύρος, ουσιαστικές υπηρεσίες και επισκεψιμότητα. Ο επιχειρηματίας θα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήματα και να παίρνει απαντήσεις άμεσα από αξιόπιστη Συμβουλευτική Υπηρεσία όπως είναι το ΣΟΛ.

Περιεχόμενο και Υπηρεσίες της ΔΡΑΣΗΣ

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

Φορολογική ενημέρωση, Λογιστική ενημέρωση, Φορολογιστικό Ημερολόγιο Υποχρεώσεων, Εργασιακά θέματα, Ξεκινώντας μια επιχείρηση, Μεταβίβαση επιχειρήσεων, Πηγές, Προγράμματα και τρόποι Χρηματοδότησης, Εκθέσεις, εκδηλώσεις, κλπ (Διεθνείς και Ελληνικές), Διάχυση τοπικής επιχειρηματικής πληροφορίας, Διάχυση Επιμελητηριακής πληροφορίας.

Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Πράσινη πληροφόρηση, Πρόσβαση στις πηγές χρηματοδότησης, Εξοικονόμηση ενέργειας στις επιχειρήσεις, Διεπιχειρηματικές συνεργασίες, Πράσινη τεχνολογία, Επενδυτικά κίνητρα & εκθέσεις.

On line Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν: Φορολογιστικά θέματα, Πράσινη Επιχειρηματικότητα, Χρηματοδοτήσεις & Επιδοτήσεις, έναρξη και μεταβίβαση επιχειρήσεων.

Ηλεκτρονική αγορά Τουρισμού & Τοπικών Προϊόντων

Στήριξη της Τοπικής Αγοράς, Ηλεκτρονική πώληση των Τοπικών προϊόντων, απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή μέσω courier, χωρίς να απαιτείται ηλεκτρονική υποδομή και τεχνογνωσία, Αυτοματοποιημένες διαδικασίες για όλους (τοπικός παραγωγός, courier, τελικός καταναλωτής), Ανάδειξη του Τουριστικού προϊόντος.

Συμβουλευτική πάνω στις ηλεκτρονικές αγορές

Δημιουργία & Ανάδειξη ενός e-shop, Δίκτυα Συνεργατών, Οδηγός τοπικών e-shops.

Πανελλήνιος Ηλεκτρονικός Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή των τοπικών επιχειρήσεων Πανελλήνια, Διεθνής προβολή των τοπικών επιχειρήσεων.

Υπηρεσίες ONE STOP SHOP για τις συναλλαγές με την Δημόσια Διοίκηση

Διαδικασίες μιας στάσης για ίδρυση επιχειρήσεων και συναλλαγές των ΜΜΕ με την Δημόσια Διοίκηση, Κατάλογος με χρήσιμα έντυπα για τις επιχειρήσεις

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση ‘On line Σύμβουλος Επιχειρηματία & Ηλεκτρονική Αγορά για Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα’, 13/4/2011, 19:00

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας