Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

ΜΕΡΥΠ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»: Προμήθεια: 1. κατεψυγμένων τροφίμων & 2. οπωροκηπευτικών και αποφλοιωμένης πατάτας

Αγαπητά μέλη,

Ανακοινώνουμε ότι η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»/4ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ/Ι, θα πραγματοποιήσει τους παρακάτω Δημόσιους Ανοικτούς Διαγωνισμούς:

  1. Με την υπ’ αριθ. 47/2024 Διακήρυξη, προκηρύσσει Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την ανάδειξη προμηθευτή/προμηθευτών κατεψυγμένων τροφίμων (κηπευτικά, αλιεύματα, κρέατα), επ’ ωφελεία του ΣΠ Λάρισας και των Μονάδων και Στρατιωτικών Εκμεταλλεύσεων στην ΠΕ Λάρισας, για την προμήθεια εφοδίων.
    Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους, υπάρχουν στη διακήρυξη του διαγωνισμού, η οποία θα αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αριθμό 361424.
    Εκτιμώμενου προϋπολογισμού: (142.955,47€) με ΦΠΑ (13%).
    Ημερομηνία διεξαγωγής: 20 Δεκεμβρίου 2024.
  2. Με την υπ’ αριθ. 48/2024 Διακήρυξη, προκηρύσσει Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την ανάδειξη προμηθευτή/προμηθευτών οπωροκηπευτικών και αποφλοιωμένης πατάτας, επ’ ωφελεία του ΣΠ Λάρισας και των Μονάδων και Στρατιωτικών Εκμεταλλεύσεων στην ΠΕ Λάρισας, για την προμήθεια εφοδίων.
    Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους, υπάρχουν στη διακήρυξη του διαγωνισμού, η οποία θα αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αριθμό 362513.
    Εκτιμώμενου προϋπολογισμού: (155.625,17€) με ΦΠΑ (13%).
    Ημερομηνία διεξαγωγής: 20 Δεκεμβρίου 2024.

Κριτήριο κατακύρωσης, θα αποτελέσει η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά που προσδιορίζεται αποκλειστικά βάσει της τιμής.
Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr
Το πλήρες σώμα των Διακηρύξεων αναρτήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στη διαδικτυακή πύλη, www.promitheus.gov.gr

Προηγούμενο ΓΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Προμήθεια Απολυμαντικών

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας