Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης με επιχειρήσεις του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κocaeli 13-14.11.2024

Σας πληροφορούμε ότι το Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ABIGEM East Marmara, σε συνεργασία με το εν θέματι Επιμελητήριο και τ/Enterprise Europe Network, διοργανώνει διημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης (Business Μatchmaking Event Match4industry), με σκοπό να φέρει σε επικοινωνία, ευρωπαϊκές επιχειρήσεις με τ/βιομηχανικές εταιρείες-μέλη του Επιμελητηρίου στους κάτωθι κλάδους:

· Προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας
· Μεταλλουργίας και μηχανημάτων αυτής
· Πλαστικών και καουτσούκ
· Ελαστικών αυτοκινήτων
· Χημικών (βαφές, επιχρίσματα, προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων)
· Κατασκευών και δομικών υλικών
· Ενέργειας
· Περιβάλλοντος
· Ηλεκτρολογικού υλικού και ηλεκτρονικών
· Τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών

1. H πρόσκληση των διοργανωτών περιλαμβάνει:
· 1η ημέρα (13.11/2024): Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις, οι οποίες θα έχουν προγραμματισθεί εκ των προτέρων, βάσει ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής.
· 2η ημέρα (14.11.2024): Σε συνέχεια των διμερών συναντήσεων της 1ης ημέρας, οι φιλοξενούμενες επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα προγραμματισμού ξεχωριστών συναντήσεων/επισκέψεων στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις των δυνητικών τους εδώ εταίρων.
· Κάλυψη εξόδων διαμονής ενός εκπροσώπου για κάθε ξένη επιχείρηση που θα δηλώσει συμμετοχή και δραστηριοποιείται στους ανωτέρω κλάδους.

2. Η διημερίδα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κocaeli. Επισυνάπτεται σχετική παρουσίαση.

3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν έως και την 6η Νοεμβρίου 2024, στον κάτωθι σύνδεσμο: https://match4industry2024.b2match.io  

Παραθέτουμε, επίσης, στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνων:

· Mr Alp Erbayri aerbayri@abigemdm.com.tr
· Ms Yelda Kanpara ykampara@abigemdm.com.tr
· Τηλ +902623230856

Σημειώνουμε ότι ο διοργανωτής της διημερίδος το Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ανατολικού Μαρμαρά – Ευρωπαίκής Ενώσεως (Eastern Marmara European Union Business Development Center – ABİGEM), ιδρύθηκε το 2002 με έδρα το Coceali, στο πλαίσιο του Προγράμματος MEDA από την Ε. Επιτροπή και την Τουρκική Ένωση Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων (ΤΟΒΒ), με στόχο την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής. Στο Διοικητικό του Συμβούλιο συμμετέχουν εκπρόσωποι των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων των επαρχιών Kocaeli, Bolu, Sakarya, Yalova και Düzce, οι οποίες φιλοξενούν σημαντική βιομηχανική δραστηριότητα.

Παρά το μικρό της μέγεθος, η επαρχία Kocaeli, σε εθνικό επίπεδο, συνεισφέρει κατά 9,5% και κατά 13% επί του συνόλου των φορολογικών εσόδων και της βιομηχανικής παραγωγής αντιστοίχως, ενώ σε όρους διεθνούς εμπορίου πραγματοποιεί το 21% των εισαγωγών και το 14% των εισαγωγών της χώρας. Διαθέτει 14 Οργανωμένες βιομηχανικές ζώνες, 5 Tεχνολογικά πάρκα και 3 ερευνητικά κέντρα, μεταξύ των οποίων, το Τουρκικό Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Έρευνας“Scientific and Technological Research Council of Turkiye” ΤUBITAC. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυναμικό της επαρχίας Kocaeli περιλαμβάνει την Κοιλάδα Τεχνολογιών Πληροφορικής (ITValley) Gebse. Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε διευκρίνιση η επιπλέον πληροφορία χρειασθείτε.

Ο Προϊστάμενος

Χρήστος Γ. Σταμπουλόπουλος
Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄

Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Σκοπίων: Ενημερωτικό Δελτίο 99ο τεύχος (Ιούλιος 2024)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας