Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Γραφείο ΟΕΥ στο Τόκιο: Διαδικτυακή εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του EU Business Hub (28/5/2024)

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Τόκιο ενημερώνει ότι στις 28 Μαΐου 10:00 -11:30 CEST (17:00 – 18:30 KST/JST) θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του EU Business Hub.

Το EU Business Hub – Ιαπωνία και Ν. Κορέας είναι ένα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. πρόγραμμα που υποστηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) της Ε.Ε. στους τομείς της πράσινης ενέργειας, της ψηφιακής τεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης για να εισέλθουν στις αγορές της Ιαπωνίας και της Ν. Κορέας. Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει τις εξαγωγικές και επενδυτικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων της ΕΕ και να προωθήσει πιο ανθεκτικές, βιώσιμες και τεχνολογικά προηγμένες αλυσίδες αξίας με τις δύο αγορές.

Το πρόγραμμα θα διοργανώσει 10 επιχειρηματικές αποστολές στην Ιαπωνία και 10 στη Δημοκρατία της Κορέας, τα επόμενα τέσσερα έτη, με κάθε επιχειρηματική αποστολή να επιτρέπει σε μια ομάδα 50 καινοτόμων επιχειρήσεων της ΕΕ να επωφεληθούν από εκτεταμένη επιχειρηματική καθοδήγηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διερευνηθούν οι βασικοί στόχοι του επιχειρηματικού κόμβου της ΕΕ, οι υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα, πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές αποστολές, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και η διαδικασία επιλογής των συμμετεχουσών εταιρειών.

Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των πρώτων επιχειρηματικών αποστολών στην Ιαπωνία και στη Ν. Κορέα και θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους τομείς και τους κλάδους-στόχους για κάθε αποστολή, καθώς και το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, ανατρέξετε στον σύνδεσμο https://eubusinesshub.eu/launch-event-eu-business-hub έως τις 27 Μαΐου 12:00 PM (CEST) / 5:00 PM (JST).

Προηγούμενο ΑΣΔΥΣ: Προμήθεια Τεχνικών Υλικών Καυσίμων για Κάλυψη Αναγκών των Βασικών Εφοδιαστικών Κέντρων ΕΜ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας