Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Έναρξη Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Εργοδοτών και Εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού ασφαλείας

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου : «Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των επιχειρηματιών – μελών του, συνεχίζει τη διοργάνωση σεμιναρίων για την κατάρτιση των επαγγελματιών σε θέματα που άπτονται της δραστηριότητάς τους.»

​Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεπές προς την υπ. αριθ. 2432/12.01.2024 απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, συνεχίζει και για το 2024 τη διεξαγωγή σεμιναρίων κατάρτισης, «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις  Γ΄ κατηγορίας επικινδυνότητας (χαμηλής)».

Σύμφωνα με την ανωτέρω υπουργική απόφαση, κάθε εργοδότης που απασχολεί προσωπικό υποχρεούται να έχει Τεχνικό Ασφαλείας, σε διαφορετική περίπτωση, και για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό, οφείλει να συνάψει σύμβαση ανάθεσης καθηκόντων σε εξωτερικό τεχνικό ασφαλείας.

Η έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στη Σχολή του Επιμελητηρίου και δίνει την ευκαιρία σε εργοδότες που επιθυμούν να επιμορφωθούν για να αναλάβουν οι ίδιοι καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Προηγούμενο Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας