Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Μήνυμα Προέδρου Ηλία Χατζηχριστοδούλου για το Επιχειρείν

Την ανάγκη για άμεσα μέτρα ανάπτυξης επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τη νέα πολιτική ηγεσία που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:

 «Στηρίξτε την επιχειρηματικότητα»

Την ανάγκη για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας με άμεσα και δραστικά μέτρα διαμηνύει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου προς τη νέα πολιτική ηγεσία που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Η ανοιχτή επιστολή του κ. Χατζηχριστοδούλου απευθύνεται προς όλα τα κόμματα και όλους τους υποψήφιους βουλευτές που κατέρχονται στις εθνικές εκλογές.

Η επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας έχει ως εξής:

«Στην Ελλάδα του 2012, οι πολιτικές εκλογές διεξάγονται σ’ ένα πρωτοφανές για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα της χώρας μας κλίμα με την οικονομική κρίση να έχει παρεισφύσει σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού μας ιστού, σε βαθμό που να δικαιολογείται ο γενικότερος τίτλος «η Ελλάδα σε κρίση». Πλέον δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για αναβολές και πάγωμα των πρωταρχικών αναγκών του κράτους που είναι η συθέμελη αναδόμηση οργάνωσής του, με προτεραιότητα τη θεμελίωση ισχυρών δομών οικονομικής ανάπτυξης.

Ο επιχειρηματικός κόσμος, που τα τελευταία χρόνια δίνει μία άνιση μάχη, καθημερινά συρρικνώνεται με τις συνέπειες να είναι αρνητικές όχι μόνο για τους επιχειρηματίες αλλά και την κοινωνία ευρύτερα. Δεκάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο καθημερινά ενώ η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη. Η εικόνα αυτή πρέπει να αλλάξει άμεσα, αν δεν θέλουμε να επιβεβαιωθούν τα χειρότερα σενάρια.

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, απευθύνουμε αίτημα ? έκκληση προς τα κόμματα και τους υποψήφιους βουλευτές που κατέρχονται στις εκλογές για στήριξη της επιχειρηματικότητας. Βρισκόμαστε όλοι προ των ευθυνών μας. Είναι ώρα πολιτικής ευθύνης απέναντι στην επιχειρηματικότητα της χώρας που δεν μπορεί να ανεχθεί πλέον παιχνίδια πολιτικής εις βάρος της.

Το Επιμελητήριο Πιερίας και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος έχει επανειλημμένως διατυπώσει τα βασικά αιτήματα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. ¶λλωστε τα αιτήματα αυτά είναι γνωστά και στα κομματικά επιτελεία. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη δημιουργώντας ένα κλίμα σταθερότητας που τόσο πολύ έχει ανάγκη το επιχειρείν. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα σταθερό πρόγραμμα βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης ανάπτυξης ώστε να υπάρξει ενθάρρυνση των επενδύσεων και των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στη χώρας μας.

Σήμερα, απευθύνουμε έκκληση προς την επόμενη πολιτική ηγεσία του τόπου να θέσει άμεσα τις βάσεις για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας αξιοποιώντας την τελευταία ελπίδα που υπάρχει για να σταθεί η χώρα στα πόδια της. Η επιχειρηματικότητα έχει φτάσει στα όριά της. Ευχόμαστε η επόμενη κυβέρνηση να μας δώσει και πάλι την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Προηγούμενο Πάσχα στον τόπο μας – Χιλιάδες πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές σε όλη την Πιερία Μ. Παρασκευή & Μ. Σάββατο

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας